Dublin, 30. května 2024

DecisionRules, produkt společnosti eppTec, byl vybrán do regionálního finále světové soutěže mladých firem “Startup World Cup” v Dublinu z celkového počtu 150 nominovaných. 

Naši kolegové z DecisionRules byli nadšeni, že se mohou zúčastnit této dynamické akce, představit náš inovativní produkt a navázat kontakty s lídry v oboru a dalšími inovátory. Náš stánek na summitu byl v samém centru dění a summit nám poskytnul neocenitelné příležitosti k networkingu. 

Skutečným středobodem našich zkušeností byla však naše účast v prestižní soutěži Startup World Cup. Z původních 150 přihlášených byla DecisionRules vybrána mezi 50 nejinovativnějších startupů v Irském kole. Soutěž byla velmi náročná a každé kolo bylo důkazem neuvěřitelného talentu a skvělých nápadů přítomných na Summitu. Navzdory tvrdé konkurenci jsme postoupili přes dvě náročná kola až do finále. V napínavém závěru jsme skončili druzí, jen o jeden hlas poroty jsme se nedostali na první místo.

Byla to naše první soutěž mezi startupy a náš výsledek je důkazem síly a potenciálu DecisionRules. Tato zkušenost nám posílila sebevědomí a potvrdila, že jsme na správné cestě. Zpětná vazba a povzbuzení, které jsme obdrželi, byly neocenitelné a jsme více motivováni než kdy jindy inovovat a excelovat. Děkujeme všem, kteří nás podpořili na Dublin Tech Summit. Nemůžeme se dočkat, co nám budoucnost přinese a těšíme se na setkání s vámi na příští akci!