Pokud již používáte DecisionRules, určitě jste již přišli na jednu z  hlavních výhod naší aplikace. Jestli nevíte co máme na mysli, napovíme vám! Hlavní výhodou naše aplikace je, že naše aplikace je uživatelsky přívětivá, spolehlivá a jednoduchá. Napadlo nás tedy, zda: „Je možné s touto aplikací pracovat ještě jednodušeji?“ Odpověď je jasná, rozhodně "ANO", díky naší nově vytvořené funkci - Rule Flow.

Co je Rule Flow?

Pomocí vlastnosti Rule Flow je možné definovat pořadí vašich pravidel. Rule Flow umožňuje rychle a jednoduše určit pořadí, ve kterém mají být pravidla vyhodnocována. Jinými slovy, tok pravidel je upřesněn pomocí grafického schématu posloupnosti kroků, které musí modul pravidel provést. Pro lepší představu gratifkého schématu se podívejte na obrázek níže.

Rule Flow scheme

Jak vytvořit Rule Flow?

Výchozím bodem pro vytvoření toku pravidel jsou dva modely — Vstupní a Výstupní model, které se používají k nastavení podmínek a výsledků.

Vstupní a výstupní modely

Po přípravě modelů je potřeba si připravit schéma toku pravidel. Pravidla je možné seřadit postupně nebo paralelně. Po seřazení pravidel zbývá udělat ještě jeden krok, ale naopak ten nejdůležitější! Poslední krok se skrývá pod tlačítkem "mapování dat"  — kde definujete, která data mají kam směřovat.

Pokračujte ve čtení tohoto článku na blogu DecisionRules.