KAMAL Sultani / Oracle

V eppTec máme nové specializace v oblasti databází Oracle!

Člen našeho týmu, Kamal Sultani (junior data analyst) nedávno získal certifikaci v oblasti SQL a managementu databází, což zvyšuje naši expertízu a odbornost. 

Co je však ještě důležitější, je, že většina znalostí a konceptů získaných touto certifikací nejsou pouze omezeny na Oracle databáze. Tyto koncepty jsou obecně použitelné při práci s různými databázemi, což poskytuje Kamalovi a celému našemu týmu velmi užitečnou expertízu v oblasti datové analytiky.

Stejně tak, i když je SQL, které se při této certifikaci "student" naučí, specifické pro Oracle, většina jeho konceptů je univerzálně aplikovatelná při práci s daty. To znamená, že Kamalova znalost není jen ovládání jedné platformy, ale je založena na pevných základech, které lze použít v širokém spektru situací.

Gratulujeme Kamalovi k tomuto úspěchu a jsme nadšeni, že máme takového vynikajícího profesionála v našem týmu! 

Pokud hledáte odborné poradenství v oblasti databází a datové analytiky, neváhejte nás kontaktovat.

JAN Pelíšek / Power BI data analyst

eppTec má nově certifikovaného odborníka na POWER BI. Nedávno ji získal Honza Pelíšek (junior data / BI analyst). 

Tato certifikace je zaměřena na tvorbu a design škálovatelných datových modelů, čištění a transformaci dat, přípravu pokročilých metrik, data storytelling pomocí vizuálů, správu a publikaci reportů z hlediska datové bezpečnosti a sdílení v organizaci.

Naše nová týmová expertíza přináší nejen hluboké porozumění funkcím a možnostem platformy POWER BI, ale také schopnost efektivně využívat data k tomu, aby naši klienti získali relevantní a užitečné informace pro svůj podnik. Honzovy dovednosti v tvorbě datových modelů, čištění dat a přípravě metrik jsou klíčové pro poskytování hodnotného analytického přínosu.

Věříme, že tato nová certifikace posílí naši pozici jako spolehlivého partnera pro analytické potřeby našich klientů a že budeme schopni ještě lépe podporovat jejich růst a rozvoj.

Pokud hledáte partnera pro efektivní využití dat a tvorbu výkonných analytických řešení, neváhejte nás kontaktovat!